ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΟΥΒΕΝΙΡ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΟΥΒΕΝΙΡ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΟΥΒΕΝΙΡ

Βήμα 1.

Επιλέγεται την κατηγορία σουβενίρ που θέλετε να αγοράσετε .Πχ σουβενίρ-μαγνητάκια από βότσαλα.

Βήμα 2.

Το πρώτο προϊόν που σας βγάζει πάνω αριστερά ΣΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ  ειναι το ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ, ΜΠΡΕΛΟΚ, ΚΟΛΙΕ , ΜΕ ΒΟΤΣΑΛΑ 100 ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ .Πατήστε πάνω στην φωτογραφία με τα πρώτα σχέδια και επιλέξτε το σχέδιο της αρέσκεια σας, από τις 3 διαφορετικές σελίδες που περιέχουν τις 100 διαφορετικές μακέτες, και σημειώστε κάπου το νούμερο που έχει από κάτω το σχέδιο που σας ενδιαφέρει .

Βήμα 3.Πατήστε στο δεύτερο τώρα προϊόν της κατηγορίας από κάτω καλάθι  και μετά αγορά.Το πρόγραμμα είδη έχει υπολογίσει την μικρότερη ποσότητα παραγγελίας για να μην χρεωθείτε μακέτα. Βάζετε τα στοιχεία σας και στα σχόλια αναφέρετε τον αριθμό τής μακέτας που θα εκτυπώσουμε . Mπορείτε και πάνω από την μακέτα να βάλετε και το τοπωνύμιο που σάς ενδιαφέρει . πχ 105 (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Ο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ) και από επάνω να γράφει  CRETE .Φυσικά μπορείτε να μας στείλετε την δική σας μακέτα με mail στο info@votsalas.gr  και με το ίδιο κόστος να τυπώσουμε.O ίδιος τρόπος ισχύει για όλες τις κατηγορίες σουβενίρ.Η παράδοση γίνετε το πολύ σε μια εβδομάδα.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΧ.10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ , ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΣΤΗΣΟΥΝ  ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΟ.
















Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.